Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Nationell konferens

January 14, 2023 - January 15, 2023

Lokala grupper!

REDO ATT MOBILISERA? REDO ATT TRÄFFAS? REDO ATT MOTIVERAS?

Se hit! Den 14e och 15e januari 2023 kommer Klimatstudenternas nationella styrelse anordna den 4e nationella konferensen i Uppsala. Vi bjuder in alla lokalgrupper till en helg av samarbete och kul tillsammans med olika talare.

 

Registrering och anmälan

När anmälan öppnar på måndag 5e december kan ni hitta länken här. Besökare till konferensen kommer få ett mejl med detaljerad information när det börjar närma sig. OBS! Deadlinen för anmälan till konferensen är söndag 11e december och vi vill bara ha en anmälan för varje lokalgrupp, ni kan fylla i hur många ni är som kommer m.m. vid anmälan.

 

Upplägg

Ett exakt schema för konferensen kommer släppas inom kort, men här är det vi kan dela med oss av redan nu. Vi kommer först mötas i CEMUS-biblioteket och mingla. Under dagen kommer det hållas workshops och föreläsningar innan vi tillsammans äter middag i samma lokal. Vi kommer att bjuda på tacos och lite välkomstmat till alla. Dagen efter ses vi på brunch som vi också bjuder på, vidare information kommer senare.

 

Ekonomi

Den här konferensen, anordnad av en ideell organisation, finansieras av sponsorer. Vi vill ge ett stort tack till Naturskyddsföreningen och Klimatriksdagen för deras bidrag!

Boende och resor: vi kommer att bjuda på boende och resor så långt vår budget räcker. Boende finns, vi har fått ett bra avtal för 28 sovplatser. Dock uppmuntrar vi er som kan att försöka ordna andra sovplatser t.ex. hos någon ni känner. Detta för att kunna hjälpa klimatstudenter som behöver resa en längre sträcka, t.ex. från Göteborg, Lund, eller Växjö, att ta sig till konferensen.

Mat: konferensen kommer att bjuda på middag och fika den 14e januari, samt brunch och fika den 15e januari.

 

confe

 

Håll utkik på våra sociala medier efter information om våra talare och vilka aktiviteter som kommer att hållas! Vi ser fram emot att se er där, heja er! Tveka inte inför att kontakta oss om det kommer funderingar.

 

Mvh

Lotte, Rosanna, Theo & Dennis i styrelsens konferensgrupp

 

Details

Start:
January 14, 2023
End:
January 15, 2023
Event Categories:
,

Organizer

National board
Email:
info@klimatstudenterna.se
View Organizer Website

Venue

CEMUS-biblioteket
Villavägen 16
Uppsala, 73256
+ Google Map

Vi räddar framtiden

Klimatstudenterna startades upp av studenter på SLU i Uppsala. I November 2018 bildade studenter från Uppsala, Göteborg och Stockholm föreningen Klimatstudenterna Sverige. Målet är att snabbt växa till en nationell och internationell studentrörelse med lokala klimatstudentgrupper och rädda framtiden.

Contact us!