Klimatstudenterna söker ny ekonomiansvarig!

Får excel ditt hjärta att slå dubbla slag? Känner du dig hemma i djungeln av balans- och resultaträkningar? Vill du göra en insats för klimatet? Då kan du vara den vi söker!

Vad innebär det att vara ekonomiansvarig?

Som ekonomiansvarig sköter du löpande bokföring, gör betalningar, skapar bankkonton till lokala grupper och upprättar Klimatstudenternas årsredovisning. Överlämning med nuvarande ekonomiansvarig sker vid passande tillfälle i sommar, och du kommer jobba i nära kontakt med nationella styrelsen. Uppdraget sträcker sig minst ett år från och med tillträde!

What’s in it for me?

Praktisk erfarenhet av ekonomiarbete – bra på CV:t! Perfekt för en ekonomistudent som vill tillämpa sina kunskaper för ett gott syfte.

Okej! Jag är såld! Hur söker jag?

Enkelt! Skicka ett mail till info@klimatstudenterna.se så snart som möjligt med info om dig själv och varför du tror du skulle passa i rollen så hör vi av oss.

Vi räddar framtiden

Klimatstudenterna startades upp av studenter på SLU i Uppsala. I November 2018 bildade studenter från Uppsala, Göteborg och Stockholm föreningen Klimatstudenterna Sverige. Målet är att snabbt växa till en nationell och internationell studentrörelse med lokala klimatstudentgrupper och rädda framtiden.

Contact us!